Betaalbaar wonen op een top locatie met leeftijdsgenoten? Het is binnenkort mogelijk voor Alphenaren!


Betaalbaar wonen op een top locatie met leeftijdsgenoten? Het is binnenkort mogelijk voor Alphenaren!

De verbouwing van het complex van woningcorporatie Woonforte aan de Noorderkeerkring is gestart en Villex Vastgoedbescherming transformeert de locatie binnenkort naar De Jazz Woondiversiteit. Dit project biedt 126 tijdelijke woonruimtes voor jou als jonge Alphenaar en spoedzoekers uit de gemeente Alphen aan den Rijn.

Wonen in een gebouw waar jonge bewoners met verschillende achtergronden elkaar stimuleren, helpen bij persoonlijke ontwikkeling en waarbij zij samen werken aan een mooie toekomst. Het kan vanaf begin juli al!

Met meerdere Woondiversiteiten in Nederland biedt Villex woonruimtes aan al bijna 5.500 huurders met de meest verschillende achtergronden. Zo zijn de projecten al te vinden in Amsterdam, Delft, Leiden, Bloemendaal, Middelburg en Barendrecht. De Jazz Woondiversiteit is een unieke tak van De Woondiversiteit. Jazz, wat staat voor Jonge Alphenaren Zoeken Zelfstandigheid, is een bijzonder concept wat bijdraagt aan de zelfstandigheid van Jonge Alphenaren.

Rob Olivier, directeur van Villex: “De Jazz Woondiversiteit is een bijzonder project waarbij jongeren het zelf doen. Samen zorgen zij voor een leefbare, schone en veilige woonomgeving. Als bewoner ben je één van de schakels die ervoor zorgt dat de community sterker wordt en mensen zich thuis voelen.”

Naast reguliere bewoners zal Villex ook ‘Captains’ aanstellen. De captain is verantwoordelijk voor de verdieping en zorgt er op zijn of haar manier voor dat De Woondiversiteit het doel van community building bereikt. Een captain verantwoordelijkheid kan bijvoorbeeld zijn dat je extra goed let op veiligheid, schoonmaak of tuinonderhoud.

Naar verwachting kunnen vanaf begin juli al de eerste bewoners intrekken. Enthousiast naar aanleiding van dit artikel? Aanmelden voor het project kan via: www.villex.nl.

U dient in te loggen om een reactie op dit bericht te geven
Er zijn nog geen reacties geplaatst.