Cascarvieten zetten streep door carnaval


Cascarvieten zetten streep door carnaval

Vanwege het coronavirus en de maatregelen om het virus in te dammen is carnaval vieren niet wenselijk.

Met pijn in het hart heeft het bestuur van De Cascarvieten moeten besluiten dat Carnaval 2020 - 2021 niet door gaat. Op basis van de huidige regels, richtlijnen en beperkingen door het corona-virus zien zij zich genoodzaakt deze beslissing te nemen en hebben zij helaas geen andere keuze.

Het bestuur ziet geen manier om carnaval corona-proof te vieren. Volgens hen zijn gezelligheid en saamhorigheid dat bij hun carnaval hoort, niet mogelijk op anderhalve meter afstand. In overleg met de familie Van der Valk zullen de feesten in de vaste Feestburcht Avifauna worden geschrapt. De bezoeken aan de verschillende huizen zoals Rietveld, Oudshoorn, Rijnzate, Hooge Burch en Ursula, het Kindercarnaval, de 55-Plusmiddag en het Boerenbal de Prinsonthulling en andere feesten in het eigen onderkomen, kunnen dus niet doorgaan.

Mochten er ontwikkelingen zijn die carnaval wellicht in aangepaste vorm wel mogelijk maken, dan zullen zij natuurlijk gezamenlijk naar de mogelijkheden kijken. Zij zullen de ontwikkelingen op de voet volgen. Voor de periodes november/december en januari/februari zal het bestuur met de leden en commissies de ideeën voor alternatieve activiteiten bespreken.

Logo Cascarvieten.jpg

U dient in te loggen om een reactie op dit bericht te geven
Er zijn nog geen reacties geplaatst.