Een aantrekkelijke aanbieding bij Keukensale Alphen aan den Rijn


Een aantrekkelijke aanbieding bij Keukensale Alphen aan den Rijn

Ben jij op zoek naar een nieuwe keuken? Ga dan eens langs bij Keukensale in Alphen aan den Rijn. Daar hebben ze nu wel een heel aantrekkelijke aanbieding: bij de aanschaf van een nieuwe keuken krijg je een gratis televisie!

Het aanschaffen van een keuken was nog nooit zo aantrekkelijk met de aanbieding van Keukensale. “Door de coronacrisis was er internationaal veel vraaguitval, voornamelijk in Italië, Spanje en Duitsland. Maar gelukkig gaat het in Nederland gewoon door, en dat kan heel positief uitpakken voor klanten die op zoek zijn naar een nieuwe keuken. Het voordeel is dat we keukens netjes en snel kunnen leveren, waardoor maanden wachten op jouw nieuwe keuken niet nodig is”, vertelt Vahid Curt van Keukensale Alphen aan den Rijn. “En nu krijg je daar ook nog een gratis televisie bij!”

Geloofwaardige aanbiedingen met goede service

Bij Keukensale staat enthousiast en vakkundig personeel voor je klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw droomkeuken. Zij hechten dan ook veel waarde aan het voorkomen van ergernissen. Daarom hebben klanten één aanspreekpunt tijdens het proces. “Alles wordt door één persoon geregeld. Deze persoon regelt alles van A tot Z. Van de gratis 3D-tekening, offerte en verkoop tot aan bestellen, montage en het verleggen van elektra. Ons doel is om de klant zoveel mogelijk te ontzorgen. En niet geheel onbelangrijk, de koffie staat altijd klaar!”

Keukensale biedt niet alleen goede service, maar ook altijd de laagste prijsgarantie. “De prijzen zijn bij ons altijd helder en transparant, met keukens en producten van topkwaliteit”, vertelt Vahid. “We adviseren iedereen ook altijd om langs te komen met een offerte, want wij kunnen het altijd goedkoper aanbieden. Direct de laagste prijs, zonder vermoeiende onderhandelingen over kortingen.”

Deze aanbieding geldt t/m vrijdag 17 juli 2020. Keukensale volgt de richtlijnen van het RIVM. Kijk hier voor meer informatie. Binnenkort viert Keukensale Alphen aan den Rijn hun jubileum. Stay tuned voor leuke acties!

U dient in te loggen om een reactie op dit bericht te geven
Er zijn nog geen reacties geplaatst.