NIEUW: Parksharing Alphen aan den Rijn


NIEUW: Parksharing Alphen aan den Rijn

Parksharing Alphen aan den Rijn, hét online matchplatform voor vraag, aanbod en lokale samenwerking tussen ondernemers

Beste ondernemer,

Het belang van lokaal samenwerken, samen delen en het matchen van vraag en aanbod werd de afgelopen maanden extra duidelijk. Meer dan ooit zien we dat lokale ondernemers elkaar willen en kunnen helpen. Van de horeca tot de zorg, lokaal samen werken loont.
Voor onze ondernemersvereniging dé aanleiding om samen met de gemeente jullie een professioneel, digitaal deelplatform aan te bieden: Parksharing Alphen aan den Rijn.

Waarom een verre vriend zoeken, als we een goede buur hebben?
Bij het ene bedrijf is er grote vraag naar materialen, hulpmiddelen of extra mankracht, terwijl bij het andere bedrijf materieel stil staat, parkeerplaatsen leeg zijn of personeel tijdelijk beschikbaar is. Op Parksharing Alphen aan den Rijn wordt dit zichtbaar en gematcht. Ook de producten en diensten die uw bedrijf levert kunt u aanbieden aan bedrijven in de buurt. Want waarom zou u een drukkerij in Zwolle zoeken, als er een aan de overkant van de straat zit?

Hoe werkt het?
1. Meld u gratis aan op: https://www.parksharing.nl/aanmelden-alphen-aan-den-rijn.html
2. Plaats aanbod of vraag online https://www.parksharing.nl/plaats-vraag-en-aanbod.html
3. Zoek en vind wat u nodig heeft.
4. Maak de match en werk samen.

Via het platform kunt u alles regelen: online contact, de deal sluiten, huur- en detacheringsovereenkomsten, reviews, de eventuele betaling en u ontvangt facturen.

Voordelen
Als u aan de slag gaat met Parksharing, dan zijn de voordelen veelzijdig:
✓ Kostenbesparing en extra omzet
✓ Minder verspilling en minder afval
✓ Contact met buurbedrijven
✓ Lokale samenwerking

Doet u mee? Ga naar https://www.parksharing.nl/alphen-aan-den-rijn.html, meld u gratis aan en start met lokaal delen en samenwerken. Als we met elkaar vraag een aanbod op Parksharing Alphen aan den Rijn snel vergroten, levert dit voor ieder bedrijf voordeel op.

Voor vragen of informatie kunt u contact opnemen met Johan van Veen, accountmanager bedrijven bij Gemeente Alphen aan den Rijn via jvveen@alphenaandenrijn.nl

U dient in te loggen om een reactie op dit bericht te geven
Er zijn nog geen reacties geplaatst.