‘Nieuwe mogelijkheden voor gratis loopbaanbegeleiding’


‘Nieuwe mogelijkheden voor gratis loopbaanbegeleiding’

De WerkVinden informatiesessie van donderdag 29 oktober gaat over dit onderwerp.

Bert Bavelaar (loopbaanadviseur Cruciaal) gaat dan vertellen wat de mogelijkheden zijn en hoe het allemaal werkt. Door Corona zijn er veel ontslagen, liggen banen op de tocht en denken veel mensen na over hun carrière. Een loopbaanadviseur geeft je zicht op jouw kansen op de arbeidsmarkt. Loopbaanbegeleiding kan je helpen ontdekken wie je werkelijk bent, wat je wilt en wat je kunt. Met het uiteindelijke ‘plaatje’ kun je succesvoller op zoek naar een passende baan.. Het ‘gratis ontwikkeladvies’ is een tijdelijke subsidieregeling van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en start 1 december aanstaande.

De informatiesessie is op donderdag 29 oktober om 10.00 uur in de nieuwe bibliotheek in Alphen aan den Rijn, Aarkade 10. De toegang is gratis, maar je registreren als deelnemer is verplicht, vanwege de nieuwe coronamaatregelen. Ook tijdens de sessie moeten de deelnemers zich houden aan de coronaregels van de Bibliotheek. Er kunnen maximaal 20 deelnemers meedoen, dus meld je snel aan via de site. WerkVinden Alphen stelt het op prijs als de deelnemers een vrijwillige bijdrage in de organisatie kosten willen doneren. Daarvoor staat er bij de uitgang een 'hoge hoed' waarin je die kunt deponeren.

Stichting WerkVinden 
Stichting WerkVinden - Alphen is een neutrale, onafhankelijke vrijwilligersorganisatie die werkzoekenden in de regio belangeloos helpt bij het vinden van werk. De hulp van WerkVinden bestaat o.m. uit: lezingen, workshops, informatiebijeenkomsten, netwerken/wandelen en individuele begeleiding. In verband met de Corona-situatie hebben we onze dienstverlening ook omgebouwd naar online-dienstverlening en zijn onze bijeenkomsten corona-proof. Voor meer informatie over ons volledig programma, zie onze website www.werkvindenalphen.nl

U dient in te loggen om een reactie op dit bericht te geven
Er zijn nog geen reacties geplaatst.