Ruim 1.200 aanmeldingen recordpoging Woonforte


Ruim 1.200 aanmeldingen recordpoging Woonforte

Op 6 oktober is Alphen aan den Rijn het toneel van een wereldrecordpoging. Woonforte doet dan samen met haar huurders een poging om het record voor de grootste cream tea party ter wereld te verbreken.

Het huidige record bij Guinness World Records staat op 978 deelnemers. Woonforte heeft nu ruim 1200 aanmeldingen. De woningcorporatie organiseert de high tea voor huurders in het kader van de Dag van het Huren. 

De landelijke Dag van het Huren is bedoeld om huurders meer inzicht te geven in wat er bij het huren en verhuren van woningen komt kijken en om het contact tussen huurders en woningcorporaties te verbeteren. "Woonforte wil samen met haar huurders iets bijzonders doen op deze dag, dat ook nog eens nuttig en leuk is. Zo ontstond het idee van een wereldrecordpoging voor de grootste cream tea party", aldus de woningcorporatie.

Om het wereldrecord te kunnen vestigen tellen alleen de deelnemers die hun scones met jam en clotted cream en thee hebben gegeten en gedronken. Woonforte serveert ook nog andere lekkernijen om de high tea compleet te maken.

Reservelijst
Woonforte verhuurt ruim 10.000 woningen is dan ook blij met het hoge aantal aanmeldingen. Met 1.200 aanmeldingen is de high tea party vol. Huurders die zich nog willen aanmelden worden op een reservelijst geplaatst. Bij afmeldingen krijgen mensen van de reservelijst alsnog een ticket. 

Contact
Met deze invulling van Dag van het Huren geeft Woonforte haar huurders een lekkere verwenmiddag. De high tea is namelijk gratis. Dat is zeker voor huurders met een smalle beurs fijn, want normaal gesproken kunnen zij zich geen high tea veroorloven.

Voor Woonforte is de Dag van het Huren vooral hèt moment om op een andere manier contact te hebben met haar huurders. De medewerkers van de corporatie zullen de lekkernijen rondbrengen. Zij zullen ook tussen de huurders plaatsnemen om met hen in gesprek te gaan over hoe het is om bij Woonforte te huren. Daarnaast zal de directeur-bestuurder een aantal belangrijke onderwerpen onder de aandacht brengen, zoals nieuwe huurdersparticipatie, gratis zonnepanelen en plannen voor doorstroming op de woningmarkt.

U dient in te loggen om een reactie op dit bericht te geven
Er zijn nog geen reacties geplaatst.