Sponsoractie Alphense Reddingsbrigade


Sponsoractie Alphense Reddingsbrigade

De Alphense Reddingsbrigade zet zich vrijwillig in voor de inwoners van Alphen aan den Rijn.

Hun vrijwilligers leren mensen zwemmen, leiden zwemmers op tot redders en zetten redders in bij evenementen om de waterveiligheid te vergroten. Dit alles doen zij volledig belangenloos, zij betalen zelfs contributie om dit te mogen doen. De vereniging draait dan ook volledig op contributie van leden en sponsoracties. En dat laatste is iets ze heel goed hulp bij kunnen gebruiken!

Op dit moment heeft de Alphense Reddingsbrigade namelijk een unieke kans hun activiteiten verder uit te breiden. Brandweer Alpen vervangt namelijk een Volkswagen Touran en zij zijn bereid deze aan de Reddingsbrigade te schenken! Op dit manier kunnen zij nog meer activiteiten ontplooien en meer doen om de waterveiligheid in Alphen aan den Rijn te verbeteren.

Nu zitten er natuurlijk wel kosten aan deze overname: zo moet het voertuig van brandweerrood naar reddingsbrigadeoranje getransformeerd worden en voorzien van de juiste materialen. Alle bij elkaar loopt dit best snel op in de kosten voor deze niet gesubsidieerde vereniging. Zodoende hebben zij een sponsoractie gestart. Kijk voor meer informatie op www.eenbusvooralphen.nl, Facebook en LinkedIn.

Logo Alphense Reddingsbrigade.JPG

U dient in te loggen om een reactie op dit bericht te geven
Er zijn nog geen reacties geplaatst.