Talkshow Green Deal voor VOA XL-leden


Talkshow Green Deal voor VOA XL-leden

Alleen ga je snel. Maar samen kom je verder.

Duurzaamheid - in de breedste zin van het woord - is voor de VOA een belangrijk thema waarin ze een verbindende rol wil spelen. Door ondernemers, dromen en initiatieven samen te brengen willen we de duurzame transitie helpen versnellen. Grotere ondernemers spelen in deze transitie een belangrijke rol vanwege hun schaalgrootte. Reden genoeg voor de VOA XL commissie om in actie te komen en gehoor te geven aan de oproep van de Dutch Sustainable Growth Coalition.

DSGC_wereldbol statement_klein2 (002).jpg

Gelukkig is de urgentie van een duurzame bedrijfsvoering en samenleving bij alle ondernemers doorgedrongen. 41 XL-ondernemingen tekenden mee. Strikt genomen geeft een ondernemer c.q. onderneming met het tekenen van de verklaring alleen aan dat hij het belang van duurzaamheid onderstreept en roept hij de overheid op om duurzaamheid (lees: de EU Green Deal en de Nederlandse klimaatafspraken) als hoeksteen voor de corona-herstelplannen te nemen. Deze actie vormt voor VOA XL, maar ook voor de VOA als geheel, een heel mooi startpunt om samen met de leden stappen te gaan maken in de duurzaamheidstransitie.

Logo sustainable goals.JPG

Hieronder kunnen VOA XL-leden zich aanmelden voor de talkshow van 15 februari 2021 + 5 van de 17 sustainable goals aangeven + een praktijkvoorbeeld uit hun onderneming opgeven om in de talkshow te bespreken/te delen met andere ondernemers:

{Form:00000043}

 

U dient in te loggen om een reactie op dit bericht te geven
Er zijn nog geen reacties geplaatst.