VOA-lid Eazie stelt zich graag aan jullie voor!


VOA-lid Eazie stelt zich graag aan jullie voor!

Onlangs is Eazie lid geworden van de VOA: van harte welkom!

Via de antwoorden op 8 vragen stelt Jasmeen Abdoellakhan zich graag aan alle collega-VOA-leden voor:

•  Wie ben je en wat is je bedrijf?
Mijn naam is Jasmeen Abdoellakhan. Mijn bedrijf, Eazie, is gevestigd aan de Pieter Doelmanstraat. 

•  Waarom zouden we bij jou moeten zijn?
Als je trek hebt in een verse gezonde maaltijd, ben je bij Eazie aan het goede adres. We hebben verse wokmaaltijden, soepen, salades, pokebowls, wraps, ijsjes en smoothies. Elke dag starten we met dagverse producten. Bij onze maaltijden en drankjes vermelden we standaard de calorieën. Zelfs als je een maaltijd zelf samenstelt kan je de calorieën makkelijk berekenen via onze app. Zo weet je altijd exact wat je eet (of drinkt).

Logo Eazie.jpg

•  Wat is jouw droom als ondernemer? 
Een begrip worden in Alphen aan den Rijn. Landelijk zijn we al goed op weg. Maar het is altijd spannend of Eazie zal aanslaan in een nieuwe stad (of dorp). Tot nu toe ontvang ik heel veel positieve reacties!! En daar doe ik het voor. Ik sta open voor alle feedback. Ik wil continu verbeteren. Dus in contact blijven met de mensen is belangrijk en ook wel het leukste gedeelte van ondernemen.
 
•  Wat is jouw grootste uitdaging als ondernemer?
Personeel. Absoluut.  Werken met jonge mensen is heel uitdagend. Ze zijn jong en vaak ook snel weg. We hebben nu ruim 40 man personeel waarvan 95% jongeren zijn. Ik heb nu wel echt een heel leuk team staan! 
 
•  Wat ben je nog meer, naast ondernemer?
Ik ben moeder van twee knappe leuke jongetjes. Ik ben op zaterdag fanatiek voetbalmoeder en sta uiteraard altijd langs de zijlijn te juichen. Ik ga graag sporten, dat doe ik hier in Alphen. Lekker eten (taart!) en een goed boek zijn voor mij de ingrediënten voor ultieme ontspanning. 

•  Waarom ben je lid geworden van de VOA?
Ik heb contact met andere ondernemers en die attendeerden mij op de VOA. Nu we drie maanden open zijn en de boel lekker draait is er ruimte voor andere activiteiten. De VOA stond bovenaan mijn lijstje. Ik heb er heel veel zin in!

•  Wat verwacht je van de VOA?      
 Een heleboel lezingen, seminars, meetings betreffende actuele onderwerpen die voor ondernemers belangrijk zijn. Ik verwacht echt een hoop te leren. Ik hoop een heleboel ondernemers te leren kennen. Dat we samen kunnen sparren over knelpunten die we tegenkomen, maar ook onze successen kunnen delen. 

• In welke onderwerpen/thema’s ben je geïnteresseerd?
Alles betreffende ondernemen, horeca gerelateerde onderwerpen en onderwerpen betreffende personeel.

U dient in te loggen om een reactie op dit bericht te geven
Er zijn nog geen reacties geplaatst.