VOA-lid Previtaliteit stelt zich graag aan jullie voor!


VOA-lid Previtaliteit stelt zich graag aan jullie voor!

Onlangs is Previtaliteit lid geworden van de VOA: van harte welkom!

Via de antwoorden op 8 vragen stelt Hamid Azor zich graag aan alle collega-VOA-leden voor:

• Wie ben je en wat is je bedrijf?
Ik ben Hamid Azor en mijn bedrijven heten Jouw Bedrijfsjurist en PreVitaliteit. Wij richten ons vanuit Jouw Bedrijfsjurist op het aanbieden van juridisch advies en bijstand aan zowel bedrijven als particulieren. Vanuit PreVitaliteit bieden we pragmatische verzuimbegeleiding aan en richten we ons voornamelijk op complex langdurig verzuim.

Logo Previtaliteit.jpg   Logo Bedrijfsjurist - Hamid Azor.JPG

• Waarom zouden we bij jou moeten zijn?
Bij mij moet je zijn als je op zoek bent naar een persoonlijke, doelgerichte en vakkundige aanpak. Daarnaast houden wij van duidelijke communicatie en heldere afspraken. Onze aanpak leidt dan tot een win-win oplossing voor beide partijen. Dus ook tot een werkbare situatie voor beide partijen. Hierdoor breng ik zaken meestal tot een goed einde en ontzorg ik de werkgever en werknemer. Kortom: een persoonlijke aanpak die niet gericht is op het denken in problemen maar in passende oplossingen zonder losse eindjes. 

• Wat is jouw droom als ondernemer? 
Mijn grootste droom als ondernemer is om een landelijk begrip te worden met onze persoonlijke en no nonsense aanpak. En dat onze relaties ons weten te vinden voor al hun juridische en complexe verzuimvraagstukken. Mijn passie om een gecombineerde dienstverlening aan te bieden vanuit een centraal punt voor onze opdrachtgevers is dan werkelijkheid geworden.

• Wat is jouw grootste uitdaging als ondernemer? 
Mijn grootste uitdaging als ondernemer is enerzijds om ondernemers ervan te overtuigen voor onze dienstverlening en aanpak te kiezen en daarnaast is het voor mij als rechtsgeleerde en ondernemer een nog grotere uitdaging om van mijn bedrijven een landelijk begrip te maken. De eerste stap in deze richting is uiteraard dat Alphense ondernemers - naast onze klanten buiten Alphen - bereid zijn mij een kans te geven om mijn unieke aanpak uit te voeren en ze te laten ervaren hoe het ook anders kan. Kort toegelicht: mijn bijnaam is Razor dan begrijp je wel hoe ik er in zit. Daarnaast begrijp ik andere culturen soms beter door mijn achtergrond en ervaringen.

• Wat ben je nog meer, naast ondernemer?
Naast ondernemer ben ik ook vader van een prachtige dochter en besteed ik heel veel tijd aan leuke dingen doen samen met mijn gezin. Ik wandel en fiets graag, maar houd er ook van om een leuk gesprek te voeren met onze driejarige dochter. Daarnaast kook ik graag lekker voor het gezin en geniet ik vooral van lekker eten samen. Maar dat geldt voor velen! Bovendien erg interessant om te weten is dat ik een enorme voorliefde heb voor chocolade:  hiervoor kun je me altijd bellen, mailen, appen of gewoon verassen!! 

• Waarom ben je lid geworden van de VOA?
Meerdere VOA-leden hebben mij verteld over de VOA. Door hun enthousiasme en goede verhalen wil ik graag met meer VOA-leden in contact komen. 

• Wat verwacht je van de VOA? 
ik verwacht ondernemers te ontmoeten met wie ik kan sparren. Waar we onze successen en problemen kunnen delen om zo samen sterker te worden. Dus eigenlijk simpel gezegd: elkaar vooruithelpen en samen sterk kunnen zijn. Maar het minste wat ik verwacht - en daar twijfel ik niet aan - zijn gezellige en inspirerende gesprekken.

• In welke onderwerpen/thema’s ben je geïnteresseerd?
Ik ben geïnteresseerd in presentaties en lezingen over de huidige en toekomstige ontwikkelingen. Daarnaast vind ik het ook erg leuk om startende ondernemers te voorzien van mijn ervaringen en kennis. Maar voornamelijk ben ik geïnteresseerd in andermans juridische en ziekteverzuimproblemen, in de hoop dat ik ze mag helpen hierbij om tot een werkbare oplossing te komen.

Hamid Azor.jpeg
Foto: Hamid Azor

U dient in te loggen om een reactie op dit bericht te geven
Er zijn nog geen reacties geplaatst.