Waarom steeds meer bedrijven voor duurzame en besparende elektrotechnische oplossingen kiezen


Waarom steeds meer bedrijven voor duurzame en besparende elektrotechnische oplossingen kiezen

Als elektrotechnisch vakspecialist ontwerpt en realiseert 2B Elektrotechniek BV slimme oplossingen voor bedrijfspanden, kantoren en opslagruimtes met veilige en zuinige installaties. Of het nu gaat om vervangen of onderhoud, er zijn verschillende manieren om te besparen op energie.

Duurzaamheid en energiebesparing zijn hot topics in de utiliteitsbouw en daarom richt 2B Elektrotechniek BV zich, naast reguliere elektra, steeds meer op nieuwe technieken. Alhoewel veel van deze technieken ons wellicht bekend in de oren klinken, nog lang niet iedereen gebruikt ze.

Duurzaamheid en groen ondernemen

Toch ziet elektricien John van Groeningen de vraag sterk toenemen: “Ik zit al jaren in het vak en heb als elektricien alle facetten voorbij zien komen. 2B Elektrotechniek BV is een nieuw bedrijf in Bodegraven van waaruit we nog steeds particulieren voorzien, maar de focus van onze diensten ligt op het bedrijfsleven. De opkomst van thema’s als duurzaamheid en groen ondernemen hebben vaak te maken met energie en daar willen we massaal op besparen. Hoe je dat als bedrijf doet met elektrotechniek, dat is iets waar wij ons dagelijks mee bezighouden. We krijgen vragen voor het vervangen van installaties omdat deze verouderd zijn en mogelijk onnodig veel energie verbruiken. Zo zijn ook LED verlichting en zonnepanelen alternatieven waarmee je op termijn aanzienlijk kunt besparen als het gaat om kosten en het milieu.”

Veilig en gebruiksvriendelijk

Naast goedkoper en duurzamer hebben bedrijfsomgevingen te maken met veiligheidseisen en willen zij profiteren van een optimaal gebruiksgemak. Ook op dat vlak legt 2B Elektrotechniek graag uit wat de mogelijkheden zijn. Bijvoorbeeld het veilig aanleggen van elektra, netwerkbekabeling, alarmsystemen, camerabeveiliging, automatische verlichting en laadpalen voor elektrische auto’s. Eigenlijk gaat het altijd om het maken van slimme keuzes en daar heb je als bedrijf niet altijd zelf de kennis voor in huis.

2B Elektrotechniek BV helpt bedrijven bij het maken van slimme keuzes voor duurzame en energiebesparende elektrotechnische oplossingen waar je weer een poos mee vooruit kunt en écht van profiteert. 

Meer weten over de werkwijze van 2B Elektrotechniek BV? Via de website is vrijblijvend informatie aan te vragen voor particulieren en bedrijven.

banner-Alphens-2B-Elektrotechniek-Bodegraven-button-475x130.png

U dient in te loggen om een reactie op dit bericht te geven
Er zijn nog geen reacties geplaatst.