Webinars La Gro Geelkerken Advocaten


Webinars La Gro Geelkerken Advocaten

Webinars "Update maatregelen arbeidsmarkt" & "Financieringsmogelijkheden"

Beste relatie,

Wij krijgen veel vragen van ondernemers en overheden die verband houden met de gevolgen van het Coronavirus. Een initiatief vanuit onze Taskforce Coronavirus is om de komende periode verschillende gratis webinars te organiseren, waarin iedere keer de laatste informatie wordt gedeeld. Hierbij krijgen deelnemers de mogelijkheid om al hun vragen voor te leggen aan de specialisten van La Gro Geelkerken. Blijf op de hoogte via de overzichtspagina van onze Taskforce Coronavirus.

Donderdag 2 april, 15.00 uur tot 16.00 uur
Webinar: Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor Werkgelegenheid (NOW)
De regering heeft op 31 maart de langverwachte tekst van de Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor Werkgelegenheid (NOW) - de vervanger van de werktijdverkorting - bekend gemaakt. De Taskforce Coronavirus van La Gro Geelkerken organiseert op donderdag 2 april om 15.00 uur een tweede gratis webinar over deze zeer belangrijke regeling.

Er zijn vele vragen bij ondernemers over de NOW. Wat wordt wel en niet tot de loonsom gerekend en hoe wordt deze berekend? Hoe wordt de omzetdaling berekend? Welke sturingsmogelijkheden zijn er in het gebruik van de NOW? Hoe werkt de NOW bij flexkrachten? Mag ik geen mensen ontslaan? Personeels-bv’s en concernverhoudingen? Hoe zit het met het voorschot en de controle achteraf? Al deze en meer vragen worden beantwoord, zodat u weet waar u aan toe bent.

Na het webinar is het ook voor u ook duidelijker of het verstandig is om te gaan reorganiseren of om gebruik te maken van de NOW. Meld u via onderstaande link aan voor het webinar. Het webinar is juist ook bedoeld om u gelegenheid te geven om vragen te stellen en cases voor te leggen aan onze specialisten.

KLIK HIER OM METEEN IN TE SCHRIJVEN

Maandag 6 april, 12.30 uur
Webinar: Financieringsmogelijkheden in tijden van crisis
Veel bedrijven, groot en klein, komen als gevolg van de coronacrisis vroeg of laat in liquiditeitsproblemen. Tijdens ons Webinar van aanstaande maandag zullen experts van Maasdael Corporate Finance en La Gro Geelkerken bespreken welke mogelijkheden er zijn om deze moeilijke tijden succesvol door te komen en krijgt u de ruimte uw vragen te stellen aan de specialisten.

KLIK HIER OM METEEN IN TE SCHRIJVEN
 
Webinar: Nakomen van contracten in tijden van crisis
Maandag 30 maart 2020 heeft het webinar plaatsgevonden over het nakomen van contracten in deze tijden van crisis. Ruim 100 deelnemers hebben de sessie live bijgewoond. Onze specialisten zijn ingegaan in op tal van contractuele onderwerpen en vragen. Later deze week zal een Q&A worden gedeeld, opgemaakt naar aanleiding van de verschillende vragen in dit webinar zijn gesteld. Ook zult u hier de presentatie kunnen terugvinden en de webinar in zijn geheel terugzien. Hou onze overzichtspagina in de gaten voor de laatste updates.

Aankomende webinars
De aankomende periode biedt helaas nog veel (juridische) onzekerheid. Wij blijven u graag op de hoogte houden en zullen meerdere webinars plannen waarbij u de mogelijkheid krijgt om uw vragen te laten beantwoorden door onze advocaten. Op dit moment zijn de onderstaande webinars gepland, aankondigingen van nieuwe webinars kunt u ook vinden op onze evenementenpagina.

• Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor Werkgelegenheid (NOW) (2 april)
• Financieringsmogelijkheden in tijden van crisis (6 april)
• Bedrijven in moeilijkheden (datum nog niet bepaald)

Via de LGGA-LinkedIn pagina en overzichtspagina van onze Taskforce Coronavirus houden wij u voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Denk vooruit. La Gro Geelkerken.

LGGA logo.jpg

DEN HAAG
WTC The Hague
Prinses Beatrixlaan 582
2595 BM  Den Haag
T 070 790 01 30

LEIDEN
Noordeinde 2A
2311 CD  Leiden
T 071 - 512 44 43

ALPHEN AAN DEN RIJN
Prins Bernhardlaan 35
2404 NE  Alphen a/d Rijn
T 0172 - 50 32 50

GOUDA
Tielweg 10
2803 PK  Gouda
T 0182 - 51 84 33

info@lgga.nl
www.lagrogeelkerken.nl

U dient in te loggen om een reactie op dit bericht te geven
Er zijn nog geen reacties geplaatst.