Woonforte heeft renovatie in Aarlanderveen afgerond


Woonforte heeft renovatie in Aarlanderveen afgerond

De renovatie van 23 huurwoningen in de Jacob van Damstraat in Aarlanderveen is klaar. Naast nieuwe keukens, badkamers en/of toiletten is het comfort, de veiligheid, de isolatie en het binnenklimaat van de woningen verbeterd.

De corporatie heeft flink geïnvesteerd in isolatiemaatregelen. Er zijn kunststof kozijnen met isolerend glas geplaatst en mechanische ventilatie is aangebracht in de woningen. Alle nog aanwezige open verbrandingstoestellen zijn vervangen. Tegen een kleine huurverhoging konden bewoners kiezen voor dak- en spouwmuurisolatie. Hiermee gaan bewoners flink besparen op hun energierekening. Met het volledige pakket van energiemaatregelen gaan de woningen van gemiddeld energielabel F naar gemiddeld energielabel B.

Aannemer Rutges Vernieuwt heeft het totaal aan werkzaamheden in drie maanden tijd uitgevoerd.

Nieuwe kleuren in de straat
Met het opknappen van de gevels, de nieuwe isolerende woningpanelen en de kunststof kozijnen ziet de straat er weer fris uit. De kleurenvoorstellen zijn gemaakt door Bloemen architecten, waarbij het belangrijk was om de authenciteit te bewaren maar met een moderne uitstraling.

U dient in te loggen om een reactie op dit bericht te geven
Er zijn nog geen reacties geplaatst.