Woonforte knapt 48 woningen Pieter Floriszstraat op


Woonforte knapt 48 woningen Pieter Floriszstraat op

Vanaf deze week is BAM Wonen aan het werk in de Pieter Floriszstraat in Alphen aan den Rijn. In opdracht van Woonforte start hier een groot onderhoudsproject voor 48 huurwoningen.

De huurders krijgen een nieuwe keuken, badkamer en toilet en een zuinige HR-combiketel. Ook worden de nog aanwezige geisers en de gaskachels vervangen. Tegelijkertijd neemt Woonforte energiebesparende en comfortverhogende maatregelen. Deze maatregelen geven de woningen nog vele jaren woonplezier. Bovendien bespaart de huurder met een beter geïsoleerde woning geld op de energierekening.

Metamorfose
Naast het isoleren van de spouwmuur en het vernieuwen van de dakplaten verandert het aanzicht van de woningen aan de zijde van zowel de Pieter Floriszstraat als  de Prins Bernhardlaan. Door de combinatie van nieuwe isolerende gevelplaten en dezelfde kleur afwerkingsplaten voor leidingen krijgt de gevel een moderne uitstraling.

Ook het portiek ondergaat een metamorfose. De entrees krijgen drie verschillende kleuren om de herkenbaarheid te vergroten. Er komen ook nieuwe postkasten en een nieuwe entreedeur. Het resultaat is al te zien bij de portiekwoningen van Pieter Floriszstraat nrs. 98 – 228. In 2015 voerde BAM Wonen hier ook al een groot onderhoudsproject uit.

Naar verwachting zal de laatste portiek van fase II in januari 2018 klaar zijn.

U dient in te loggen om een reactie op dit bericht te geven
Er zijn nog geen reacties geplaatst.