Woonforte rondt onderhoud Pieter Floriszstraat af


Woonforte rondt onderhoud Pieter Floriszstraat af

Woonforte heeft deze week het groot onderhoud huurwoningen in de Pieter Floriszstraat in Alphen aan den Rijn afgerond. In totaal zijn 48 woningen in de straat opgeknapt.

BAM Wonen is in opdracht van Woonforte de afgelopen zes maanden in de Pieter Floriszstraat aan de slag gegaan. Ze hebben keukens, badkamers en toiletten vernieuwd. Al het nog aanwezige enkelglas is vervangen door dubbel HR++glas en ook spouwmuren en daken zijn geïsoleerd. Daarmee kunnen bewoners hun energierekening omlaag brengen.

Woonforte heeft ook alle bestaande open verbrandingstoestellen laten verwijderen en vervangen door cv-installaties. Voor een beter binnenklimaat is mechanische ventilatie toegevoegd. "Met alle genomen maatregelen is er qua comfort, brandveiligheid en energiezuinigheid veel verbeterd in de woningen", stelt Woonforte. 

De buitenkant van de woningen heeft de woningcorporatie laten opknappen door het voegwerk van de gevels te vernieuwen en nieuwe dakgoten en dakramen te plaatsen. Ook zijn alle bewoners voorzien van nieuwe voordeuren en bergingsdeuren. 

U dient in te loggen om een reactie op dit bericht te geven
Er zijn nog geen reacties geplaatst.