Woonforte tekent prestatieafspraken met gemeente


Woonforte tekent prestatieafspraken met gemeente

Woningcorporatie Woonforte uit Alphen aan den Rijn ondertekende vorige week samen met wethouders Tseard Hoekstra en Gerard van As, andere corporaties en huurdersorganisaties de prestatieafspraken.

Namens Woonforte zette Rob Donninger zijn handtekening onder de prestatieafspraken met de gemeente Alphen aan den Rijn. Wethouders Hoekstra en Van As tekenden namens het college in het gemeentehuis met de woningcorporaties. Dit jaar waren voor het eerst ook de huurdersorganisaties van de partij om de afspraken mede te ondertekenen.

In de prestatieafspraken wordt afgesproken hoe de komende vijf jaar de opgaven op het gebied van wonen worden aangepakt. Uitgangspunt hierbij is de gemeentelijke woonagenda. De partijen maken afspraken over de volgende thema's: hoe zorgen we met elkaar voor voldoende en verschillende betaalbare sociale huurwoningen die ook nog eens toekomstbestendig zijn en hoe laten we inwoners participeren. Enkele voorbeelden van afspraken: investeren in duurzaamheid en het investeren in de verbetering van de Edelstenenbuurt en het Rode Dorp.

U dient in te loggen om een reactie op dit bericht te geven
Er zijn nog geen reacties geplaatst.